pixel

VALMENNUS

Oletko kyllästynyt geneerisiin netistä ostettaviin treeniohjelmiin jotka ei ota huomioon nykytilannettasi? Oletko ollut jo valmennettavana, mutta tavoitteiden saavuttamisen lisäksi onnistuit rikkomaan paikkasi valmennuksen aikana? Personal Training-palveluillani saavutat tavoitteesi kivutta ja valmennus on täysin sinulle yksilöity.

Erikoisosaamistani on kivuton treeni, kiputilojen ja rasitusvammojen ennaltaehkäisy, urheilijoiden fysiikkavalmennus kuntoutus, kehonrakennus, rasvanpoltto sekä erikoisruokavaliot. Olen myös työskennellyt lähes 20 eri liikuntalajin urheilijoiden kanssa harrastelijoista Euroopan parhaimpiin. Urheilulajeista työskentelen tällä hetkellä intensiivisesti Suomen parhaimpien frisbeegolfaajien sekä jääkiekkoilijoiden kanssa.

Miten valmennukseni eroaa muiden valmennuksista?

Yksilöinti

Asiakkuus aloitetaan laajalla haastattelulla sekä toiminnallisella toimintakyvyn kartoituksella. Tavoitteenani on löytää nykyhetken haasteet kehosi toiminnasta sekä eliminoida kompastuskivet jatkossa.

Näiden tietojen lomassa suunnittelen sinulle sinun kiputiloja tai rajoitteita kunnioittavat liikkeet. Näitä liikkeitä lähden suunnittelemaan osaksi sinun treeniohjelmiisi, jotka hyödyntää uusinta tieteellistä tietoa sekä parhaat keinot tulosten saamiseen kivutta.

Pidempiaikaiset ja säännölliset valmennusprojektit sisältävät ruokavaliot, säännöllisesti vaihtuvat treeniohjelmat kotiin sekä salille jotka ovat juuri sinulle räätälöity ja monipuoliset jotta kehityt kyllästymättä tekemiseen. All inclusive!

Lähetän sinulle uudet treeniohjelmat tavoitteineen sekä sinulle räätälöidyn uusinta tiedettä hyödyntävän lämmittelyn ja palauttelun. Tapaamisilla käymme perusteellisesti liikkeet läpi, jotta et voi muuta kuin onnistua tavoitteissasi. Sen lisäksi suunnittelemme yhdessä sinun treeniviikkosi rakenteen. Minä annan työkalut menestymiseen ja sinun ei tarvitse kuin noudattaa suunnitelmaa.

Mitä asiakkaani sanoo?


”Todella ammattimaista, kannustavaa ja inspiroivaa valmennusta! Vuoden valmennuksesta sain valtavasti uutta osaamista ja luottamusta omaan kehoon ja sen pystyvyyteen. Erityisesti pidin siitä, miten joustava Joni oli ja miten hyvin hän otti huomioon minun voimavarani ja haasteet, minut kokonaisena ihmisenä. Tärkeintä oli hyvinvointi, ei toistojen määrä. Lämmin suositus taitotasosta ja taustasta riippumatta. Rahoilleen saa todellakin vastinetta.”

”Yksilöity ja vaivat huomioiva valmennuskokonaisuus. Ei pelkkää urheilua ja ruokavaliota vaan koko elämäntilanne ja henkinen hyvinvointi huomioituna valmennuksessa.”

”Erinomaista ja joustavaa. Tarpeet ja tavoitteet otetaan huomioon.”

”Todella asiantuntevaa, on olo, että on hyvissä käsissä ja että omista ongelmista oikeasti välitetään.”

”Joni on loistavan osaamisensa lisäksi huipputyyppi, jolloin treenaamaan on ollut aina mukava tulla. Joni kuitenkin osaa antaa myös keppiä, mikäli itse olen lipsunut jostain sovitusta asiasta, joka on myös hyvin tärkeä ominaisuus.”

”Vuoden käynyt eikä ole pahaa sanottavaa. Valmennus on toiminut hyvin myös etänä.”

”Valmennuskokemus on ollut tosi positiivinen. Mua on kannustettu ja välillä myös vähän patistettu eteenpäin ja myös kehon kipuilusta on huolehdittu nopeasti ja tehokkaasti. Valmennuksessa ei olla keskitytty pelkästään voiman kasvattamiseen vaan myös mun henkisestä jaksamisesta on huolehdittu hyvin ja ollaan käyty perusteellisesti kaikkia jaksamisen osa-alueita läpi. Iso plussa ja kiitos siitä!”

”Asiantuntevaa ja toimivaa.”

”Valmennus on ollut juuri minulle sopivaa. Se on ottanut minun tavoitteeni ja elämäntilanteeni hyvin huomioon ja treeni on ollut joustavaa ja mielekästä koko ajan. Olen mennyt valmennuksen avulla paljon pidemmälle kuin olisin yksin ikinä mennyt. Valmennuksen aikana minulla on ollut olo, että minut huomioidaan kokonaisena ihmisenä.”

”Valmennus on vastannut tarpeisiin ja huomioi henkilökohtaisen tilanteen erittäin hyvin, joten sitä on myös mukava jatkaa.”

”Määrätietoista ja ammattimaista. Joni tietää mitä tekee ja hoitaa työnsä ammattimaisesti, mutta on myös samalla mukavaa juttuseuraa.”

”Valmennus on monipuolinen, minulle yksilöity ja tukenut hyvin tavoitteita. Parasta on ollut se, että valmennus on laaja kokonaisuus. Monipuolisen harjoittelun lisäksi olen saanut apua ja hyviä vinkkejä myös yleisesti elämän hallintaan.”


Miksi et lähtisi mukaan?

Varoitan jo etukäteen, että tällä hetkellä on pystyn ottamaan vain muutaman uuden valmennettavan. Joten varaa aika tai laita viestiä!

Varaa maksuton valmennusaika alapuolelta.

Jos et löydä sopivaa aikaa, ota yhteyttä ja järjestetään aikaa!

voit ottaa myös yhteyttä alla olevalla lomakkeella
lupaan vastata sinulle vuorokauden sisällä

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close