fbpx

VALMENNUS

Oletko kyllästynyt geneerisiin netistä ostettaviin treeniohjelmiin jotka ei ota huomioon nykytilannettasi? Oletko ollut jo valmennettavana, mutta tavoitteiden saavuttamisen lisäksi onnistuit rikkomaan paikkasi valmennuksen aikana? Personal Training-palveluillani saavutat tavoitteesi kivutta ja valmennus on täysin sinulle yksilöity.

Erikoisosaamistani on kivuton treeni, kiputilojen ja rasitusvammojen ennaltaehkäisy, kuntoutus, kehonrakennus, rasvanpoltto sekä erikoisruokavaliot.

Miten minun valmennus eroaa muiden valmennuksista? Yksi sana: Yksilöinti.

Asiakkuus aloitetaan laajalla haastattelulla sekä toiminnallisella toimintakyvyn kartoituksella. Tavoitteenani on löytää nykyhetken haasteet kehosi toiminnasta sekä eliminoida kompastuskivet jatkossa.

Näiden tietojen lomassa suunnittelen sinulle sinun kiputiloja tai rajoitteita kunnioittavat liikkeet. Näitä liikkeitä lähden suunnittelemaan osaksi sinun treeniohjelmiisi, jotka hyödyntää uusinta tieteellistä tietoa sekä parhaat keinot tulosten saamiseen kivutta.

Pidempiaikaiset ja säännölliset valmennusprojektit sisältävät ruokavaliot ja treeniohjelmat kaupan päälle, jotka ovat juuri sinulle räätälöity ja monipuoliset jottet kyllästy.

Lähetän sinulle joka kuukausi uuden treeniohjelman tavoitteineen sekä sinulle räätälöidyn uusinta tiedettä hyödyntävän lämmittelyn ja jäähdyttelyn. Miksi maksaa treeniohjelmasta jos siihen lämmittely ei valmista sinua parhaaseen mahdolliseen treenisuoritukseen?

Varaa nyt ilmainen valmennustapaaminen

ota yhteyttä alla olevan lomakkeen alla
lupaan vastata sinulle vuorokauden sisällä

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close