Personal Trainer Jyväskylä

Oletko kyllästynyt geneerisiin netistä ostettaviin treeniohjelmiin jotka ei ota huomioon nykytilannettasi? Oletko ollut jo valmennettavana, mutta tavoitteiden saavuttamisen lisäksi onnistuit rikkomaan paikkasi valmennuksen aikana? Personal Training-palveluillani saavutat tavoitteesi kivutta ja valmennus on täysin sinulle yksilöity. Autan sinua löytämään liikunnan ilon sekä tuntemaan kehosi vahvaksi ja hyvinvoivaksi.

Erikoisosaamistani on kivuton treeni, toiminnallinen treeni, kiputilojen ja rasitusvammojen ennaltaehkäisy, urheilijoiden fysiikkavalmennus, kuntoutus, kehonrakennus, rasvanpoltto sekä erikoisruokavaliot. Olen myös työskennellyt lähes 20 eri liikuntalajin urheilijoiden kanssa harrastelijoista Euroopan parhaimpiin. Urheilulajeista työskentelen tällä hetkellä eniten Suomen parhaimpien frisbeegolfaajien sekä jääkiekkoilijoiden kanssa.

Miten valmennus alkaa?

Kaikki alkaa maksuttomasta konsultaatiosta, jossa kartoitamme sinun historian, nykytilanteen ja tulevaisuuden tavoitteet sekä miten kehosi liikkuu. Siitä lähdemme yhdessä tekemään suunnitelmaa.

Näiden tietojen lomassa suunnittelen sinulle sinun kiputiloja tai rajoitteita kunnioittavat liikkeet. Näitä liikkeitä lähden suunnittelemaan osaksi sinun treeniohjelmia, jotka hyödyntävät uusinta tieteellistä tietoa sekä parhaat keinot tulosten saamiseen kivutta.

Pidempiaikaiset ja säännölliset valmennusprojektit sisältävät ruokavaliot ja säännöllisesti vaihtuvat treeniohjelmat kotiin sekä salille. Ne ovat juuri sinulle räätälöidyt ja monipuoliset, jotta kehityt kyllästymättä tekemiseen. All inclusive!

Lähetän sinulle uudet treeniohjelmat tavoitteineen sekä sinulle räätälöidyn uusinta tiedettä hyödyntävän lämmittelyn ja palauttelun.

Säännöllisillä tapaamisilla treenaamme perusteellisesti treeniohjelmasi läpi, jotta et voi muuta kuin onnistua tavoitteissasi. Sen lisäksi suunnittelemme yhdessä sinun treeniviikkosi rakenteen.

Minä annan työkalut menestymiseen ja sinun ei tarvitse kuin noudattaa suunnitelmaa.

Valmennuksen hinnat ovat alkaen n.100e/kk sisältäen alv 24%. Maksuvälineenä käy kaikkien firmojen liikuntasetelit, eli Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak. 🙂

Teenkö pelkästään yksilövalmennuksia?

Tällä hetkellä teen yksilövalmennusta ja parivalmennusta. Intensiivipienryhmät on mahdollisuus keväältä alkaen.

Mitä asiakkaani sanovat?

”Todella ammattimaista, kannustavaa ja inspiroivaa valmennusta! Vuoden valmennuksesta sain valtavasti uutta osaamista ja luottamusta omaan kehoon ja sen pystyvyyteen. Erityisesti pidin siitä, miten joustava Joni oli ja miten hyvin hän otti huomioon minun voimavarani ja haasteet, minut kokonaisena ihmisenä. Tärkeintä oli hyvinvointi, ei toistojen määrä. Lämmin suositus taitotasosta ja taustasta riippumatta. Rahoilleen saa todellakin vastinetta.”

”Yksilöity ja vaivat huomioiva valmennuskokonaisuus. Ei pelkkää urheilua ja ruokavaliota vaan koko elämäntilanne ja henkinen hyvinvointi huomioituna valmennuksessa.”

”Erinomaista ja joustavaa. Tarpeet ja tavoitteet otetaan huomioon.”

”Todella asiantuntevaa, on olo, että on hyvissä käsissä ja että omista ongelmista oikeasti välitetään.”

”Joni on loistavan osaamisensa lisäksi huipputyyppi, jolloin treenaamaan on ollut aina mukava tulla. Joni kuitenkin osaa antaa myös keppiä, mikäli itse olen lipsunut jostain sovitusta asiasta, joka on myös hyvin tärkeä ominaisuus.”

”Vuoden käynyt eikä ole pahaa sanottavaa. Valmennus on toiminut hyvin myös etänä.”

”Valmennuskokemus on ollut tosi positiivinen. Mua on kannustettu ja välillä myös vähän patistettu eteenpäin ja myös kehon kipuilusta on huolehdittu nopeasti ja tehokkaasti. Valmennuksessa ei olla keskitytty pelkästään voiman kasvattamiseen vaan myös mun henkisestä jaksamisesta on huolehdittu hyvin ja ollaan käyty perusteellisesti kaikkia jaksamisen osa-alueita läpi. Iso plussa ja kiitos siitä!”

”Asiantuntevaa ja toimivaa.”

”Valmennus on ollut juuri minulle sopivaa. Se on ottanut minun tavoitteeni ja elämäntilanteeni hyvin huomioon ja treeni on ollut joustavaa ja mielekästä koko ajan. Olen mennyt valmennuksen avulla paljon pidemmälle kuin olisin yksin ikinä mennyt. Valmennuksen aikana minulla on ollut olo, että minut huomioidaan kokonaisena ihmisenä.”

”Valmennus on vastannut tarpeisiin ja huomioi henkilökohtaisen tilanteen erittäin hyvin, joten sitä on myös mukava jatkaa.”

”Määrätietoista ja ammattimaista. Joni tietää mitä tekee ja hoitaa työnsä ammattimaisesti, mutta on myös samalla mukavaa juttuseuraa.”

”Valmennus on monipuolinen, minulle yksilöity ja tukenut hyvin tavoitteita. Parasta on ollut se, että valmennus on laaja kokonaisuus. Monipuolisen harjoittelun lisäksi olen saanut apua ja hyviä vinkkejä myös yleisesti elämän hallintaan.”

100% asiakastyytyväisyys – miksi et lähtisi mukaan?

Hyvän asiakastyytyväisyyden ja pitkien asiakkuussuhteiden takia pystyn ottamaan vain muutaman uuden valmennettavan keväälle 2024, joten ole nopea.
Eli varaa aika tai laita viestiä alapuolelta!

Varaa aika maksuttomaan valmennuskonsultaatioon alapuolelta.

Jos et löydä sopivaa aikaa, ota yhteyttä ajanvarauksen alapuolelta!

Työskentelen fysioterapeutti- ja hierojakollegan kanssa, joten valitsethan oikean palvelun ajanvarauksesta.

Eikö nettiajanvaraus näy yläpuolella? Klikkaa tästä:
http://www.vello.fi/kilpisenkatu2

Varauksen tehtyäsi saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jonka kautta pystyt myös tarvittaessa perumaan aikasi.

Ota yhteyttä