VALMENNUS

Oletko kyllästynyt geneerisiin netistä ostettaviin treeniohjelmiin jotka ei ota huomioon nykytilannettasi? Oletko ollut jo valmennettavana, mutta tavoitteiden saavuttamisen lisäksi onnistuit rikkomaan paikkasi valmennuksen aikana? Personal Training-palveluillani saavutat tavoitteesi kivutta ja valmennus on täysin sinulle yksilöity.

Erikoisosaamistani on kivuton treeni, kiputilojen ja rasitusvammojen ennaltaehkäisy, kuntoutus, kehonrakennus, rasvanpoltto sekä erikoisruokavaliot. Olen myös työskennellyt lähes 20 eri liikuntalajin urheilijoiden kanssa harrastelijoista Euroopan parhaimpiin.

Miten valmennukseni eroaa muiden valmennuksista?

Yksilöinti

Asiakkuus aloitetaan laajalla haastattelulla sekä toiminnallisella toimintakyvyn kartoituksella. Tavoitteenani on löytää nykyhetken haasteet kehosi toiminnasta sekä eliminoida kompastuskivet jatkossa.

Näiden tietojen lomassa suunnittelen sinulle sinun kiputiloja tai rajoitteita kunnioittavat liikkeet. Näitä liikkeitä lähden suunnittelemaan osaksi sinun treeniohjelmiisi, jotka hyödyntää uusinta tieteellistä tietoa sekä parhaat keinot tulosten saamiseen kivutta.

Pidempiaikaiset ja säännölliset valmennusprojektit sisältävät ruokavaliot, treeniohjelmat ja kaiken mahdollisen kaupan päälle, jotka ovat juuri sinulle räätälöity ja monipuoliset jotta kehityt kyllästymättä tekemiseen.

Lähetän sinulle 2kk välein uuden treeniohjelman tavoitteineen sekä sinulle räätälöidyn uusinta tiedettä hyödyntävän lämmittelyn ja palauttelun. Tapaamisilla käymme perusteellisesti liikkeet läpi, jotta et voi muuta kuin onnistua tavoitteissasi. Sen lisäksi suunnittelemme yhdessä sinun treeniviikkosi rakenteen. Minä annan työkalut menestymiseen, ja sinä teet työn.

Miksi et lähtisi mukaan?

Varoitan jo etukäteen, että tällä hetkellä on pari lähivalmennuspaikkaa sekä pari etävalmennuspaikkaa auki. Ja ne todennäköisesti menee pian. Joten varaa aika tai laita viestiä!

Varaa maksuton valmennusaika alapuolelta.

Jos et löydä sopivaa aikaa, ota yhteyttä ja järjestetään aikaa!

voit ottaa myös yhteyttä alla olevalla lomakkeella
lupaan vastata sinulle vuorokauden sisällä

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close