Etsimme yrittäjää!

Huomio hierojat, fysiot, valmentajat ja muut terveydenhuollon tai liikunta-alan ammattilaiset, tiimimme kasvaa taas!

Joni, Atte ja Anni täällä morjens! Toimimme itsenäisesti toiminimellä samoissa liiketiloissa, ja etsimme yrittäjää jakamaan kanssamme liiketilaamme.

Joni Välipakka – Vahva & Kivuton – Valmennus- ja hierontapalvelut
Atte Niittykangas – Sirkusfysio – Fysioterapiapalvelut
Anni Keurulainen – Koulutettu Hieroja Anni Keurulainen – Hierontapalvelut
Sinä?

Pidetty kolmas tekijämme Anni siirtyy osittain koulunpenkille ja meille on auennut paikka uudelle kasvolle. Etsinnässä on siis neljäs ammattilainen vastaremontoituun ja ajantasaisesti varusteltuun toimitilaan Jyväskylän keskustassa. Toimitila on kahdessa kerroksessa, jonka yläkerrassa katutasossa on treenisali, hoitohuone, sosiaalitilat, asiakas-wc ja pukuhuone. Alakerrasta löytyy varastotilaa, toinen wc ja pyykinpesutorni.

Hoitohuone
Hoitohuone
Valmennus/treenisali
Puolikas treenisalista

Hyvien puitteiden lisäksi saat käyttöösi nettiajanvarauksemme, jotta pääset mutkattomasti aloittamaan toimintasi. Toimitilan tekijöiden kesken järjestämme koulutusta ja yhteismarkkinointia, joilla erotut varmasti!

Mitä tarvitset? Y-tunnuksen sekä asenteen ja intohimon kehittää itseäsi ja alaasi! Vuokrasopimus on aluksi provisiopohjainen ja muuttuu kiinteäksi vuokraksi kun tulosi kasvavat. Annilla kiinteän vuokran saavuttamiseen meni vain kuukausi!

”Vaikka olin aloittava yrittäjä kun aloitin niin tunsin etten ole hypännyt tyhjän päälle. Atte ja Joni kannustivat sekä tukivat minua yritykseni alkutaipaleella. Toimitilan sijainti on hyvä ja asiakkaita on ollut. Työilmapiiri ja asiakkaat ovat olleet mukavia!”

-Koulutettu hieroja Anni Keurulainen

Tutustu tuleviin työkavereihisi ja ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close