pixel

Etsimme hierojayrittäjää!

Joni ja Atte täällä morjens! Toimimme itsenäisesti toiminimillämme samoissa liiketiloissa, ja etsimme hierojayrittäjää jakamaan kanssamme liiketilaamme.

Pidetty kolmas tekijämme Taru siirtyy valmennustehtäviin toiselle paikkakunnalle ja meille on auennut paikka uudelle päätoimiselle yrittäjälle. Etsinnässä on siis kolmas ammattilainen vastaremontoituun ja ajantasaisesti varusteltuun toimitilaan Jyväskylän keskustassa, osoite Kilpisenkatu 2. Toimitila on kahdessa kerroksessa, jonka yläkerrassa katutasossa on treenisali, hoitohuone, sosiaalitilat, asiakas-wc ja pukuhuone. (Kuvat alapuolella.) Alakerrasta löytyy varastotilaa, pukukaapit, toinen wc ja pyykinpesutorni.

Mitä tarvitset?
Y-tunnuksen, avoimen mielen, yrittäjäasenteen sekä intohimon kehittää itseäsi ja alaasi!
Vuokrasopimus sisältää kiinteän vuokran sekä maltillisen provision.

Miksi meille?
Mahdollisuus tehdä töitä täyspäiväisesti ja tienata
Täysi tuki yrittäjyyteen
Sisäiset koulutukset
Työilmapiiri on rento ja kehittävä
Asiakaskunta on täynnä aktiiviliikkujia
Kiinteät työajat, oma elämä helppo suunnitella töiden ympärille
Saat päättää itse milloin lomailet, loma-ajalla vuokrahelpotus
Ei päivystystä, olemme paikalla varausten mukaan
Hienot ja toimivat tilat

Treenisaliamme saat tietenkin käyttää omiin treeneihin.
Hyvien puitteiden lisäksi saat käyttöösi nettiajanvarauksemme, jotta pääset mutkattomasti aloittamaan toimintasi. Toimitilan tekijöiden kesken järjestämme koulutusta ja yhteismarkkinointia, joilla erotut varmasti!

Koska hommat alkaa?
Mielellään heti!

hoitohuone
Hoitohuone
treenisali 1
Treenisali
treenisali 2
Treenisali
lounge
Lounge-odotustila

Millaiset fiilikset edellisillä vuokralaisilla jäi?

Taru, kiropraktikko

”Jonista ja Atesta oli todella suuri apu kun aloittelin yritystoimintaani ja tuki on koko ajan ollut korvaamatonta. Toimipiste täytti kaikki tarpeet asiakastyöhön ja tilat ovat erittäin viihtyisät. Sijainti ei myöskään voisi olla parempi.”

Anni, koulutettu hieroja

”Vaikka olin aloittava yrittäjä kun aloitin niin tunsin etten ole hypännyt tyhjän päälle. Atte ja Joni kannustivat sekä tukivat minua yritykseni alkutaipaleella. Toimitilan sijainti on hyvä ja asiakkaita on ollut. Työilmapiiri ja asiakkaat ovat olleet mukavia!”

Keitä olemme?
Joni Välipakka – Vahva & Kivuton – Valmennus- ja hierontapalvelut
Joni on työskennellyt hieronnan ja valmennuksen saralla lähes 20 eri urheilulajin parissa. Jonin asiakkaiden tavoitekirjo on moninainen: asiakaskunta koostuu tavan tallaajista ja itsensä urheilulla elättävistä kansainvälisistä huippu-urheilijoista. Menestyneen yrittäjyyden lisäksi Joni työskenteli pitkään Firstbeat Sports-puolella kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijana syketeknologian parissa. Joni myös konsultoi yrityksiä markkinoinnista sekä työstää koulutusta hierojille.

Atte Niittykangas – Sirkusfysio – Fysioterapiapalvelut
Atte on fysioterapiayrittäjä Sirkusfysion takana, jonka työn keskipisteessä on aina ollut sirkuslaiset. Atte on kiertänyt ympäri Suomea auttamassa esiintyjiä fysioterapeuttina ja kouluttajana. Viimeisimpänä toiminta on laajentunut ulkomaille osaksi Cirque Du Soleilin Performance Medicine -tiimiä.

Sinä?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.
Lupaamme vastata vuorokauden sisällä sähköpostiisi, joten tarkista roskaposti.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close